De sterkste koffie ter wereld heet Death Wish koffie

De sterkste koffie ter wereld heet Death Wish koffie.

Uw strijd tegen de cafeïne-verslaving wordt een stuk moeilijker. Een koffiebrander in New York heeft een nieuw soort koffie geschapen, “Death Wish Koffie,” sterkste van de wereld, de producent beweert dat er 200 procent meer cafeïne in zit dan uw gemiddelde kopje koffie.

De naam Death Wish doet niet veel goeds vermoeden, wij vroegen ons gelijk af. Hoeveel cafeïne is er nodig om een persoon te doden? In praktijk komt dit bijna niet voor, er lopen rechtszaken tegen energy drink fabrikanten voor vermoedelijke dodelijke slachtoffers, maar dit is nog niet bewezen. Echter is voorzichtigheid wel geboden.

Een gemiddeld kopje koffie bevat ongeveer 150-200 milligram cafeïne. Dezelfde hoveelheid van Death Wish Koffie bevat ongeveer 300-400 milligram, het dubbele en genoeg om u een aantal ernstige kriebels te geven. Want meer dan 500 mg caffeine kan zorgen voor slapeloosheid, verhoogde hartslag en spiertrillingen.

“Ik had klanten in mijn zaak en zij zeiden: ‘geef me het sterkste wat je hebt,'” Aldus Mike Brown, Death Wish’s ontdekker. Ik deed wat onderzoek en ik heb de sterkste bonen uit Indonesië, Ethiopië en Zuid-Amerika gemengd.”

“Meestal is het hoe lichter de koffie gebrand is, hoe meer cafeïne,” Legt Brown uit. “Maar de meeste koffiedrinkers hebben liever een donkere branding. De Death Wish koffie is een midden-roast het heeft meer smaak dan lichte blend en meer caffeine dan dark blends. Wij verkopen 13 verschillende koffiemelanges en Death Wish is onze populairste. ”

Death Wish Coffee gebruikt Robusta bonen die bevatten “bijna een dubbele hoeveelheid cafeïne” dan de Arabica bonen welke door de meeste koffiebranders gebruikt worden.

Een pond van de Death Wish Koffie gemaald voor een optimaal cafeïnegehalte, is te koop voor $ 19,99 op hun website en op Amazon.com.

Death Wish Coffee erkent openlijk dat hoge niveaus van cafeïne niet geschikt zijn voor iedereen. “De hele achterkant etiket van de zak van koffie is een waarschuwingslabel. Als u medische problemen zoals hartproblemen moet je dit spul niet drinken, ”

Death Wish Koffie is er zeker van dat u tevreden zult zijn. Ontevreden klanten kunnen binnen 60 dagen hun geld en de verzendkosten terug krijgen. Maar zeg niet dat je niet gewaarschuwd. Het draagt immers de naam “Death Wish koffie.”